Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


TAXI RIJEKA RIJEKA TAXI TRANSFER SERVICE

Taxi Rijeka "Transfer Service"

Dragi gosti dobrodošli!

Posjetite Hrvatsku i njene najatraktivnije turističke destinacije, naš Taxi Rijeka Transfer Servis će Vam osigurati prijevoz sa svih aerodroma.

Molimo Vas da pažljivo pročitate i ostale tekstove na našim stranicama, jer se tu nalaze odgovori na većinu pitanja koja bi Vas mogla zanimati. Naše ljubazno osoblje s nestrpljenjem očekuje Vaš dolazak i pokušati će udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Na raspolaganju su Vam različiti tipovi vozila i iskusni vozači koji će se pobrinuti da sigurno stignete na odredište, broj osoba nije problem. Također prema dogovoru sa našim uvaženim putnicima organiziramo jednodnevne izlete prema različitima atraktivnim destinacijama Hrvatske kao što su Plitvice, Krka, Istra, itd. Za svaku rezervaciju koju napravite preko naše stranice dobivate potvrdu, a vaši osobni podaci će biti zaštićeni. Molimo da sve detaljnije informacije potražite na našim stranicama, a ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte, naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju!

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI

 

Licencirani prijevoznik Grada Rijeke.Prvenstveno nudimo standardnu gradsku  taxi uslugu, organizacija našeg rada garantira Vam sigurnu 24/7 uslugu.  U sklopu gradske taxi usluge nudimo prijevoz od lokacije do lokacije prema želji naručitelja, nudimo i neke posebne usluge kao što su prihvat putnika na autobusnom kolodvoru ili željezničkom kolodvoru te njihov transfer na željenu lokaciju u gradu ili bilo gdje van Grada Rijeke. Imamo klijenata koji koriste našu uslugu svakodnevno prilikom dolaska/odlaska s radnog mjesta. Ovaj stalni prijevoz po gradu nudimo po  posebnoj cijeni.

 

AERODROMSKI TRANSFERI - AIRPORT TRANSFER SERVICE

 

Na ovim stranicama nudimo Vam mogućnost rezerviranja transfera putnika sa terminala (avionskog, autobusnog, željezničkog ili brodskog) do velikog broja destinacija u Hrvatskoj i inozemstvu i obratno. Na raspolaganju Vam je nekoliko različitih tipova vozila, ovisno o broju putnika (taxi, kombi, mini-bus ili autobus). Sve cijene su konačne i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

RIJEKA VIP CAR SERVICE

 Ova vrsta usluge je najzahtjevnija, jer ste nam Vi povjerili da prevezemo (ili budemo na raspolaganju) ljudima koji su Vama od posebnog značaja i pred kojima se vi morate pokazati u najboljem svijetlu. Na ovoj usluzi dosta radimo i stalno je unaprijeđujemo. U Gradu Rijeci jednostavno nema tvrtke koja se bavi klasičnim prijevozom putnika ili taxi djelatnosti koja može ovako nešto ponuditi. Bez obzira što nemamo konkurenciju u gradu u ovoj vrsti usluge moramo biti besprijekorni i ne dopuštamo mjesta ni najmanjem propustu. Mi znamo što želimo i što radimo, i baš zato imamo za zadatak obaviti to beskompromisno profesionalno. Uz nas stoje određeni partneri i zajedno s njima radimo na ostvarenju cilja.Ovu uslugu obavljamo vozilima najviše klase. Sva vozila su bez oznaka tvrtke tako da Vam jamči diskreciju, a svojom klasom osigurava maksimalan konfor uz dovoljnu količinu luksuza.

Vaš "Transfer Service"